‘Position switch’ bij ADVOCOM

10/01/2017

‘Position switch’ voor Ann Noé en Peter Vlietinck bij advocatenkantoor ADVOCOM te Beringen

2017 start voor advocatenkantoor ADVOCOM met heuglijk tweevoudig nieuws: enerzijds werd Ann Noë benoemd als curator binnen het rechtsgebied Antwerpen-Limburg, anderzijds is Peter Vlietinck vennoot vanaf 1 januari. 

Ann Noë vervoegde ADVOCOM 14 jaar geleden. Als advocaat-partner specialiseert ze zich binnen het kantoor in het arbeidsrecht en het insolventierecht. In 2016 kreeg Ann haar eerste aanstellingen als curator binnen het rechtsgebied Antwerpen-Limburg.  

Collega-curator Bert Vandenreyt, is blij met deze benoeming: “Ann Noë is al de derde curator binnen het kantoor, naast Michaël Warson en ikzelf. De benoeming getuigt van de door de rechtbank gewaardeerde inzet en het professionalisme van Ann. Dit zorgt ervoor dat ADVOCOM een sterke partner blijft bij het behandelen van complexe insolventie- en faillissementsdossiers.” 

Peter Vlietinck voortaan vennoot 

Peter begon zijn professionele carrière aan de Balie van Brussel. Daar was hij net geen 5 jaar actief, binnen het internationale advocatenkantoor Loyens & Loeff. In 2012 stapte hij over naar ADVOCOM en bouwde hij zijn eigen praktijk uit binnen het vennootschaps- en commercieel recht.  

Collega-vennoot Luc Savelkoul spreekt van een logische stap: “De cliënten van Peter prijzen hem voor zijn pragmatische en betrokken begeleiding, zowel in als buiten de rechtbank. Ook de medevennoten van Peter zijn zeer tevreden met zijn keuze voor ADVOCOM. We kijken uit naar de verdere samenwerking.”  

backtotop